به گزارش خبرنگار مهر، برخلاف اکثر کربوهیدراتهای تصفیه شده که به سرعت جذب جریان خون میشوند، پاستا دارای شاخص گلوکز پایین است، و این بدین معناست که کمتر موجب افزایش قند خون میشود.
در این مطالعه، محققان بیمارستان سنت میشل کانادا ۳۰ آزمایش تصادفی که حدودا شامل ۲۵۰۰ نفر بود و به جای سایر کربوهیدراتها، پاستا میخوردند را مورد بررسی قرار دادند.
«جان سیونپیپر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «مطالعه ما نشان داد پاستا نقشی در اضافه وزن یا افزایش چربی بدن ندارد.»
وی میگوید: «در حقیقت بررسیهای ما میزان کاهش وزن اندکی را هم نشان داد. از این رو برخلاف نگرانیهای فعلی، شاید پاستا بتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم نظیر رژیم غذایی با شاخص گلوکز پایین باشد.»
افراد حاضر در این مطالعات، به جای سایر کربوهیدراتها، به طور میانگین ۳.۳ وعده پاستا در هفته میخوردند. یک وعده پاستا معادل حدود ۱.۵ فنجان پاستا پخته است. شرکت کنندگان در مدت ۱۲ هفته، حدود ۱.۵ کیلوگرم از وزنشان کاهش یافت.
محققان تاکید میکنند این نتایج به پاستا مصرف شده همراه با سایر غذاهای حاوی شاخص گلوکز پایین قابل تعمیم هستند.
نظر شما